Translate

tirsdag 19. januar 2016

I disse frosne tider


I disse frosne tider med temperaturer nesten ned mot tyvetallet frister det ikke akkurat å gå ut for å ta makrobilder. Motivene finnes og dagens klær gir god beskyttelse mot kulda.

Jeg har også savnet motivasjon og slik er det gjerne blant oss amatørfotografer at motivasjonen kommer og går. Noen ganger er det helt andre ting enn fotografering som trenger vår oppmerksomhet. Kanskje er dette også litt typisk for mørketida eller kanskje er det andre ting.

Jeg lengter etter lengre dager med sol og varme og at knoppene brister og blomstene kommer. Det skal nok bedre humøret noen hakk.

En positiv ting med kulda er at det blir mindre flått hvilket alltid er en trussel for oss som liker å krype i gresset på jakt etter de gode motivene.

Er det flere der ute som meg, så hører jeg gjerne fra dere. Jeg håper at 2016 blir et fint makroår og at jeg snart er tilbake med flere bilder og erfaringer og tips om makrofotografering.

5 kommentarer:

 1. Ja det opplever vi nok alle i bland Knut. Jeg blir noen ganger så lei hele Internet greie. Holde styr på facebook og co, vedlikehold egen nettside osv . osv. Da tar jeg meg en "time out" :-) Lysten å ta bilder er der men noen ganger ser jeg ikke motiver og det irriterer meg . Men det kommer bedre tider etter en slik anfall :-)
  Dirk

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det tar tid å holde på med alt dette! Har tatt en ganske lang time out nå. Kjenner meg veldig igjen det du beskriver. Det kommer nok bedre tider.

   Mvh Knut

   Slett
 2. Åhh så fint å se deg igjen!Vakkert bilde av frost !

  ja det er nå så en går lei i blant..Men så lenge en kommer tilbake er det helt ok.Ser du etter rarieter av fugler da pådenne snøtiden?Mye sjekdenheter ute og går om en tar seg tid til å se(Kan være hardt i 15 minus)jeg ser alltid motiver..men noen ganger kan det være fint å bare se på andre..lære hente inspirasjon slik som på bloggenen dine!Gleder meg til å se masse vinterbilder fra deg!Og vårbilder!Og som nevnt.Jeg er vidunderlig glad flåtten er borte.

  Mvh Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du likte bildet og kommenterer Anita!
   Ja, jeg er alltid på jakt etter fugler også og tror jeg så en Lomvi på hytta i Sverige. Trodde ikke mine egne øyne for det er ikke en vanlig fugl på de traktene.

   Takk for at du liker bloggen min! Lover å komme med mere stoff etter hvert.

   Mvh Knut

   Slett
 3. Å, jada,- kjenner meg så altfor vel igjen, Knut! Motivasjonen kommer og går... har vært veldig stille fra meg på egen blogg, samt kommentarer hos dere alle... en liten time out er nok nødvendig fra tid til annen....
  Men dette frostkledde akset, står der så virkelig vakkert i all sin enkelhet!
  Monica :)

  SvarSlett