Translate

søndag 24. januar 2016

Utstyr til salgs

Kilde: Komplett.no


Jeg selger deler av mitt fotoutstyr til rimelige priser: http://makrotips.blogspot.se/p/utstyr-til-salgs.html

Mye er allerede solgt, men fortsatt er det "godbiter" igjen.

3 kommentarer:

 1. Hva som gjør at du selger disse bra merkene!Har du funnet noe bedre?Jeg trneger Sigma 70-400 mmm for Nikon.Er det br tror du?Liker godt Sigma.Ødela min macro Sigma.Er til reperasjon.Bruker Tamron 18-300 nå til å ta fuglebilder men er ikke fornøyd.

  SvarSlett
 2. Hva som gjør at du selger disse bra merkene!Har du funnet noe bedre?Jeg trneger Sigma 70-400 mmm for Nikon.Er det br tror du?Liker godt Sigma.Ødela min macro Sigma.Er til reperasjon.Bruker Tamron 18-300 nå til å ta fuglebilder men er ikke fornøyd.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, jeg er helt enig med deg i at dette er bra merker og bra utstyr! Men jeg trenger ikke alt dette. Jeg sitter igjen med en del annet som jeg anser som enda bedre.

   Jeg trenger f eks ikke det samme utstyret både for Canon og for Nikon. Jeg standardiserer på Nikon for fuglefotografering og fullformats makro. Jeg benytter også Olympus for makro, gate og reiser, men ikke for fuglefoto. Så jeg sitter tilbake med veldig godt utstyr for å dekke mine behov og med mindre dublering av utstyr pr behov.

   Sigma sin 70-400mm har jeg intet kjennskap til. For fuglefoto likte jeg veldig godt Sigmas 150-600mm C og denne er ikke så tung og dyr som S-utgaven. Med utmerket bildestabilisering lar den seg lett bruke håndholdt.

   Mvh Knut

   Slett