Translate

onsdag 21. mai 2014

Alle gjør det ...


Det er dette det meste handler om i naturen nå om dagen. Å sørge for at det blir en neste generasjon.

Jeg har tatt mange bilder av forskjellige insekter "som gjør det", og jeg har sett at mange allerede "har gjort det" for Ærfuglene svømmer rundt med unger, Stokkendene likeså og jammen har ikke også Sivhøneparet fått unger.Med andre ord er det en herlig tid hvor vi alle trives og mangfoldet i naturen er større enn noen gang.

Utfordringen med dette motivet var at det var ett av mange strå som sto tett. Jeg måtte derfor rydde i omgivelsene. Heldigvis tok jeg noen bilder ganske tidlig i ryddeprosessen, for plutselig tok jeg tak i et strå som førte til at disse to bukkene (tror jeg det er) falt ned på bakken. Jeg hadde ikke sett at de faktisk sitter på to strå.

2 kommentarer:

 1. Ohoiiii og hærligheten :-) det ER virkelig vår i lufta gitt :-) spennende å se...

  Fulle av entusiasme og inspirasjon herfra gikk jeg ut på let etter insekter gitt, leita hagen rundt men fant bare ei humle som neimenn ikke ville sitter i ro, er det mulig liksom??

  SvarSlett
  Svar
  1. Da har du trolig ikke leita godt nok! Jeg hadde samme opplevelsen en dag for deretter å se en Svarttrost med munnen full av store larver og marker og flyvende insekter. Så de er. Nok der. Det er bare vi som ikke ser ot nok etter.

   Sett deg på huk og titt under bladene. Kanskje bare gjemmer de seg.

   Slett