Translate

lørdag 28. juli 2012

Makroskudd uke 30


Dette er ukas makroskudd. Dette er ingen offisiell kåring. Kun basert på min egen subjektive oppfatning. Jeg mener ikke med det å si at bildet er tatt denne uka, men jeg har valgt å hente dette bildet frem fra arkivet, frem fra glemselen.

Jeg har det sånn at jeg mister litt interessen for et bilde straks jeg har redigert det. Det er spenningen når jeg går på jakt etter motivet og gleden ved å se hva jeg fant på min vei som er min største motivasjon.

Noen av disse bildene har sine helt spesielle historier om hvordan de ble til.

Så her vil jeg hver lørdag presentere ett bilde jeg tar frem fra glemselens arkiv. Et bilde som selv om det kan være tatt for flere år siden vekker til live i meg gleden over å fotografere.

Og så håper jeg at mine bilder kan motivere andre til å begynne med naturfotografering og oppdage noe av alt det spennende vi har rundt oss, men som så mange bare går forbi uten å legge merke til.


Du kan lese mere om historien bak dette bildet her:
http://makrotips.blogspot.se/search?q=Gresshoppa+som+kunne

3 kommentarer:

 1. Fantastisk bilde, Knut, og jeg skal lese historien bak, men må skynde meg å kommentere mens internettet er samarbeidsvillig her! Artig å lese at du har det akkurat på samme viset som meg,- at det er jakten og redigeringen som gir spenningen og gleden. Etter det er jeg også egentlig ferdig med bildet.
  Artig at du skal legge ut en historie bak bildet hver lørdag, hadde nemlig stor glede av å lese det du skrev sist(da du møtte far og sønn), så jeg gleder meg til det:)

  SvarSlett
 2. En alldeles fantastisk bild! Det är en bild att vara stolt över!
  Vänligen
  Heléne

  SvarSlett