Translate

lørdag 30. april 2016

I min hage finns der blomster små


Nå har virkelig våren våknet til live. Mange småblomster kryper nå frem i gresset. Det kunne gjerne vært varmere, - spør du meg, men blomstene synes vel de har ventet lenge nok nå.


Også her er bildene tatt med Olympus EM10II og med Olympus 60mm makro. Blenderen er ca 4.5 og da blir bokehen slik. Ønskes enda mer nøytrale bakgrunner, så anbefales fullformat kamera.

Liker likevel å ta makrobilder med dette kameraet fordi jeg synes det er raskere å jobbe med i felten, men bildene får nok en bedre bildekvalitet totalt sett med fullformatskamera.Også maurene har begynt å utforske landskapet.3 kommentarer:

 1. Ser at du liker Olympus veldig godt!!Flotte klare bilder.Spesielt det siste
  Jeg har tenkt meg ett full formatskamera og nytt objektiv igjen.Nikon så klart er valget i kamera..men usikker på objektiv..Sigma ,Tamron,?Nikon er jo det beste men det er sinnsykt dyrt

  Følrer jeg står stille i fotograferingen

  Så takker mye for flotte hint om bakgrunner og enkle tips

  Mvh Anita

  SvarSlett
 2. Super flotte bilder igjen Knut ! Lykke til med valget Anita. Jeg hadde den gang jeg brukte canon Sigma 180mm makro og var svært fornøyd med det. Men Knut er jo og Nikoniaer :-) han vet nok best hva som passer til Nikon.

  SvarSlett
 3. Nydelig serie, Knut! Og nå minnet du meg på at maur er noe jeg må prøve å få til... de er litt kjappe i vendingene for meg... men får øve på det også :)
  Liker godt at gresset er med i bildene av blomstene, og at de er i større og mindre grad diffuse. Gir så fin dybde og liv til bildene, synes jeg
  :)

  SvarSlett