Translate

lørdag 15. september 2012

Makroskudd uke 37Denne gangen valgte jeg meg et bilde som alltid har betydd noe spesielt for meg. Også dette bildet har en liten historie.

Jeg satt på huk i en blomstereng full av vakre rød valmuer. Det var en flott sommerdag hvor insektslivet var på sitt mest intense. Det summet høylytt rundt meg. Da jeg skulle ta bilde av denne vakre valmuen dalte det ned en liten humlegutt som var av den svært energiske typen. Jeg la merke til at den romsterte så heftig i valmuens indre at blomsterstøvet sprutet rundt den.


Travelt som den hadde det ble den ikke lenge på besøk i valmuen før den var på farten videre til neste blomst. Det virket som om den visste at sommeren er kort (det mesta blåsar bort, som Thomas Ledin synger).


Og tilbake sto valmuene ensomme og bare ventet på at andre skulle finne dem og bestøve dem og gjøre sommeren fullkommen.


7 kommentarer:

 1. Såå utrolig flott serie med både tekst og bilder!! Du har fanget hele historien......imponerende at du fikk med blomsterstøvet som fyker rundt humla på første bilde!! Du er dyktig!! Ha ei riktig god helg:))

  SvarSlett
 2. Digger bilder der insekter flyver avgårde. Fine bilder og søt historie :)

  SvarSlett
 3. Nydelig historie, og som alltid fullkomne bilder, Knut! Til og med de bitte små "hårene" på stilken står så klare, og med et skjær av rosa under kronbladene,- sånt imponerer meg,- i tillegg til selvfølgelig helheten som alltid er upåklagelig i komposisjon, lys og farger!
  :)

  SvarSlett
 4. flott historie og som vanlig fantastiske bilder !

  SvarSlett
 5. Utrolig fine bilder. Makro verden er så spennende!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for alle kommentarene!

  mvh Knut

  SvarSlett
 7. Fabelaktig fin serie!
  Blinkskudd!
  Pollenet danser i lufta...
  Fascinerende (igjen!). (:

  SvarSlett